top of page

Beehive Strong Group

Public·52 members

Luca White
Luca White

Toate Jocurile Pentru PC

Indiferent ca te intereseaza sau nu gamingul, cu siguranta ca ai auzit de Counter Strike, cel putin de la o persoana din anturajul tau care este pasionata de acest shooter. In total, orele petrecute de gameri in acest joc se ridica la 3.6 miliarde! Din anul 2000 pana in prezent, CS a avut trei continuari si chiar si in ziua de azi, dupa 15 ani de existenta, el continua sa se afle in topul celor mai jucate jocuri pentru PC.

Toate jocurile pentru PC

Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fmiimms.com%2F2ugGlO&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3QQki_xxAzAqh2yl4MxOO_

Jocurile GTA au fost si sunt pe cat de controversate, pe atat de populare, insumand un total de 4 miliarde de ore jucate pana in momentul de fata. Tematica pentru adulti si violenta au adus acestor jocuri multe critici, dar si enorm de multi fani de peste tot din lume. Iar ceea ce a definitivat succesul jocurilor GTA in lumea gamingului, facandu-le iconice pentru aceasta, a fost lansarea modului de multiplayer online. In afara ultimului joc din serie, GTA V, toate celelalte au variante pentru toate platformele, urmand ca si cel mai recent sa fie lansat pentru PC.

Unul dintre cele mai jucate jocuri pentru PC nu este - culmea! - produs de un mare studio, cu un buget exorbitant. El are o grafica retro (totul apare pixelat) si a fost creat de un studio independent. Probabil nimeni nu banuia ca Minecraft va avea un asemenea succes incat sa ajunga sa fie cumparat tocmai de Microsoft. Jucatorii au petrecut in total peste 5 miliarde de ore in acest joc video, construind, creandu-si propriile lor servere si devenind maestri mestesugari in aceasta lume virtuala care a cucerit gamerii de pretutindeni.

Steam, softul de distributie cel mai folosit pentru cumpararea si folosirea jocurilor pentru PC, a declarat oficial ca DOTA 2 este jocul detinut si jucat de cel mai mare numar de oameni care folosesc acest soft. De altfel, acest joc de tip battle-arena este atat de popular, incat se organieaza la nivel mondial competitii in toata regula, in cadrul evenimentelor care promoveaza sportul electronic. Miza acestor concursuri este reprezentata de sume exorbitante, iar cei care castiga au depasit demult stadiul in care gamingul era un hobby, castigandu-si in cele din urma existenta din acesta. Numarul total de ore jucate de DOTA se ridica la 6 miliarde, ceea ce este impresionant, avand in vedere ca a aparut in anul 2013!

Desi a aparut de doar 5 ani, LoL a strans deja 30 de miliarde de ore jucate si a devenit emblematic pentru lumea gamingului, fiind unul dintre cele mai cunoscute jocuri pentru PC pana in momentul de fata. De altfel, statisticile spun ca acesta este cel mai jucat din toate timpurile si de pe toate platformele, avand in prezent un numar de 67 de milioane de playeri.

Pentru cei care nu intuiau deja cine ocupa pozitia fruntasa a topului nostru, World of Warcraft, un MMORPG aparut in 2004, este cel mai popular joc video din toate timpurile. El a acumulat pana acum 60 de miliarde de ore de joc (adica aproximativ 7 milioane de ani!) si este considerat cel mai important fenomen social in lumea gamingului. Nu mai putin de 7 milioane de jucatori platesc lunar abonament pentru a intra in aceasta lume virtuala revolutionara care le-a schimbat vietile.

Daca ai intampinat probleme in a descarca jocuri PC de pe Steam, ai ajuns unde trebuie pentru ca iti vom explica ce pasi trebuie sa faci pentru a te putea juca alaturi de prietenii tai. O sa afli cum sa downloadezi jocurile, dar si cum sa le instalezi, pentru a fi siguri ca faci ce trebuie.

Inainte sa downloadezi un joc de pe Steam, asigura-te ca laptopul sau PC-ul tau suporta si jocul. Uita-te la configuratia minima care este necesara pentru te putea juca, iar daca este ok, ai unda verde in a il descarca.

Anul 2021 l-am incheiat pe PC alaturi de Days Gone chiar cu vreo jumatate de ora inainte sa incep sa redactez acest articol. Un joc caruia nu-i dadeam mari sperante ca va reusi sa ma prinda si care mi-a placut chiar mai mult decat Horizon: Zero Dawn (jucat tot pe PC), mi-a capturat 44 de ore din viata si nu le regret.Cu un picior in 2021 si cu unul in drum spre 2022, haideti sa vedem ce are in portofoliu industria gaming-ului pentru noul an pe PC.

Acesta fiind si ultimul articol pe care il voi posta in 2021, eu unul va multumesc pentru ca ne cititi, criticati, certati sau apreciati. Fara voi nu am fi continuat sa scriem in timpul nostru liber aici pe site. Sa ne reauzim cu bine in noul an, sa aveti parte numai de experiente pozitive, sa fiti sanatosi si iubiti. La multi ani 2022!

Mi-a fost imposibil sa includ toate titlurile, dar am incercat sa adun o colectie cu cele mai relevante si ma simt responsabil sa va anunt ca unele ar putea suferi amanari si lista garantat nu este completa. Haideti sa-i dam bataie!

In cazul in care va era dor de universul Borderlands, noile aventuri ale lui Tiny Tina sunt pentru voi. TTW este un spin-off al seriei Borderlands care pastreaza acelasi stil grafic, dar vine cu elemente de gameplay noi si unul dintre cele mai indragite personaje din serie.

O forta supranaturala a pus mana pe orasul Tokyo si 99% din populatie a disparut. Tu va trebui sa lupti contra acelei forte supranaturale dintr-o perspectiva FPS alaturi de puteri spectrale pentru a salva orasul si a descoperi misterul.

Primul joc Test Drive s-a lansat in 1987 si cativa ani buni seria reprezenta un concurent serios pentru Need For Speed. Seria a disparut cativa ani buni, apoi a revenit in forta in 2006 cu Unlimited, iar in 2011 Unlimited II. Kylotonn racing (responsabili pentru seria WRC) a preluat stafeta de la Eden Games si pregatesc TD Unlimited Solar Crown. Imi pun niste semne de intrebare legate de acesta pentru ca a fost anuntat la jumatatea lui 2020 si inca nu am primit nici un video cu elemente de gameplay.

Avem foarte putine informatii la ora actuala despre Starfield, dar data lansarii a fost confirmata si este la aproape un an distanta. Titlul este dezvoltat de Bethesda, cei responsabili pentru seria The Elder Scrolls si este de asteptat ca Starfield sa fie un fel de Elder Scrolls in spatiu.

Batman a fost ucis si este momentul ca alti cavaleri ai orasului Gotham sa iasa la inaintare pentru a opri infractorii. Dupa Arkham Knight, care a avut un iz matur si o tenta intunecata, Gotham Knights pare un joc mai prietenos cu copii. Ar fi trebuit sa-l putem juca deja, dar a suferit amanari. Eu nu pariez pe el.

Arkane este unul dintre studiourile mele preferate la ora actuala. Dishonored 1 si 2 alaturi de Prey m-au convins de talentul lor, urmand ca in viitorul apropiat sa incerc si Deathloop. Redfall pare la prima vedere o conversie a lui Left 4 Dead, unde in loc de zombie avem de-a face cu vampiri. La ora actuala avem prea putine informatii despre joc, dar cei de la Arkane ar putea insera si elemente din Dishonored pentru a face un titlu PvE de calitate si deosebit.

Nathan Drake vine pe PC in 2022. Din pacate, Legacy of Thieves Collection nu va cuprinde toate jocurile seriei, ci doar Uncharted 4 si The Lost Legacy. Vor fi lansate oficial pe 28 ianuarie pe Playstation 5, iar pe PC probabil o luna, doua mai tarziu.

SIE urmareste sa isi mareasca veniturile accelerand virtuos al platformei PlayStation. Asta include si cresterea numarului de utilizatori activi, timpul petrecut in jocuri, imbunatatirea serviciilor de retea si diversificarea disponibilitatii IP-urilor (jocurilor) pe mai multe platforme, astfel incat utilizatorii PlayStation sa aleaga pe ce sa se joace. Obiectivele noastre urmaresc cresterea numarului de utilizatori activi si scurtarea timpului in care veniturile sunt incasate. Vom explora si ne vom extinde titlurile first-party si catre platforma PC pentru a ne promova si pentru a creste profitabilitatea.

Ok, haideti sa nu sarim in sus de fericire ca vine noul Spider-Man sau urmatorul God of War pe PC odata cu PlayStation. Teoria mea e cam asa. Sony a luat decizia asta dupa ce a vazut interesul pentru platforma creat de portarea lui Horizon Zero Dawn. Un joc cu o vechime deja de trei ani pe care gamerii de pe PS deja il uitasera, dar pe care o noua comunitate de pe PC l-a primit cu caldura. Si pana la urma, daca vor vrea sa joace urmatorul Horizon, tot pe PS5 o vor face. Iar daca nu au chef sa-si ia consola, mai asteapta trei ani si il joaca si pe urmatorul.

Ceea ce ne intereseaza insa in review-ul de astazi este capacitatea de stocare, care suporta pana la 108TB per volum, pentru un total de 216TB stocare. Asta este insa un scenariu ireal pentru un utilizator standard, astfel cele doua HDD-uri de 4TB ar trebui sa fie mai mult decat suficiente. Exista si posibilitatea de a le configura in RAID, insa nu este relevant pentru scenariul de utilizare de astazi. Pana la urma, sunt doar jocuri si prefer capacitate peste siguranta datelor. Sunt pe Steam, le recuperez in caz de ceva. Alt aspect care ma intereseaza este si posibilitatea de a configura un SSD NVMe pe post de cache, astfel marind viteza hard-urilor clasice.

Pentru a-mi muta jocurile pe Synology DS720+ a trebuit intai sa fac cateva ajustari. Mai exact, a trebuit sa creez o partitie iSCSI pe care mai apoi a trebuit sa o accesez din Windows. Dupa ce a fost gata setarea, partitita creata pe NAS mi-a fost afisata in My Computer drept partitia (E:) NAS Gaming. Mai departe totul a fost super simplu: am intrat pe Steam si mi-am mutat jocurile pe partitia de pe NAS.

Prima data am gresit crezand ca procesul va fi pur si simplu CTRL+X, ma duc pe NAS si CTRL+V. Aparent, asta face clientul de Steam sa o ia cam razna, astfel e necesar sa muti jocurile pe rand din platforma. Chiar daca este ceva mai incomod, este bine ca ai optiunea asta direct din aplicatie. Mutarea unui joc precum DiRT Rally 2.0 care are vreo 110GB a durat in jur de 20-25 de minute, fiind limitat de viteza HDD-urilor. Pe un SSD care poate folosi latimea de banda la maxim, ar dura undeva pe la 15 minute.

La inceputul articolului am vorbit despre Kingston KC2500 pe care l-am bagat in Synology DS720+ drept caching pentru HDD. Acesta functioneaza fix pe principiul pe care merge si un Intel Optane spre exemplu. Stocheaza anumite fisiere pe care le accesezi cel mai des si le deschide mai rapid gratie vitezei mari pe care o are SSD-ul. Fix asta ma si intereseaza in aceasta configuratie. Unde viteza de download/upload nu e prea relevanta, timpul de acces este din ce in ce mai important in gaming. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• ชื่อนี้ คิดตั้งนาน
    ชื่อนี้ คิดตั้งนาน
  • phocohanoi2
  • khoa nguyen
  • cheoni kang
    cheoni kang
  • ChatGPT Francais ChatGPTXOnline
    ChatGPT Francais ChatGPTXOnline
bottom of page