top of page

Beehive Strong Group

Public·19 members
ชื่อนี้ คิดตั้งนาน
ชื่อนี้ คิดตั้งนาน

Prirucnik Za Polaganje Vozackog Ispita Pdf 139


Prirucnik za polaganje vozackog ispita pdf 139
Polaganje vozackog ispita je jedan od najvaznijih koraka u zivotu svakog buduceg vozaca. Da bi se uspesno pripremili za ispit, potrebno je savladati teorijsko i prakticno znanje o saobracajnim propisima, sigurnosnim pravilima, tehnickim karakteristikama vozila i voznim vestinama. U tome vam mogu pomoci razni prirucnici koji su dostupni u elektronskom ili stampanom obliku.


Download: https://tiovitapua.blogspot.com/?ka=2w3DmM


Jedan od takvih prirucnika je i "Prirucnik za polaganje vozackog ispita pdf 139", koji je izdat od strane Auto-Moto Saveza Srbije (AMSS). Ovaj prirucnik je namenjen kandidatima za polaganje vozackog ispita svih kategorija, a sadrzi sledece elemente:  • Teorijski deo, koji obuhvata 13 poglavlja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, sa primerima i objasnjenjima.  • Prakticni deo, koji sadrzi simulaciju prakticnog dela vozackog ispita, sa savetima i preporukama za voznju razlicitih vrsta vozila.  • Testovi za proveru znanja, koji obuhvataju pitanja iz svih oblasti teorijskog dela, sa tacnim odgovorima i objasnjenjima.  • Dva interaktivna CD-a, koji omogucavaju kandidatima da vezbaju testove i simulaciju prakticnog dela na racunaru.
Ovaj prirucnik je jedan od najsavremenijih izdanja ove vrste u Evropi, a uskladjen je sa novim Zakonom o bezbednosti saobracaja. Prirucnik je bogato ilustrovan i pristupacan za ucenje, a moze se nabaviti u AMSS Agenciji ili putem interneta. Cena prirucnika je 1296 dinara, a za kolicinu vecu od 20 komada se odobrava popust od 15%.


Ako zelite da postanete siguran i odgovoran vozac, ovaj prirucnik vam moze biti od velike koristi. Uz njega cete lakse savladati sve sto je potrebno za polaganje vozackog ispita i uzivati u voznji.


Za vise informacija o ovom prirucniku, mozete posetiti sledece linkove:  • [Novi priručnik za obuku vozača - Auto-Moto Savez Srbije]  • [PRIRUČNIK ZA POLAGANJE TESTOVA - Auto Škola Stop line Novi Beograd i Stari grad]
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page