top of page

Beehive Strong Group

Public·16 members
ชื่อนี้ คิดตั้งนาน
ชื่อนี้ คิดตั้งนาน

Film Indian Puterea Dragostei Online Subtitrat Hdl


Film Indian Puterea Dragostei Online Subtitrat Hdl
Puterea dragostei (în hindi: हम आपके हैं कन, transl. Ham Aapke Hain Koun) este un film indian de comedie romantică din 1994, regizat de Sooraj R. Barjatya și produs de Rajshri Productions. Filmul este o adaptare a filmului din 1982 Nadiya Ke Paar și prezintă povestea de dragoste dintre Prem (Salman Khan) și Nisha (Madhuri Dixit), care se îndrăgostesc după ce fratele lui Prem se căsătorește cu sora ei Nisha. Filmul a fost un mare succes la box office, devenind cel mai mare hit al anului 1994 și unul dintre cele mai de succes filme indiene din toate timpurile. Filmul a câștigat numeroase premii, inclusiv cinci premii Filmfare și un premiu Național pentru cea mai populară peliculă.


Filmul Puterea dragostei poate fi vizionat online subtitrat în limba română pe site-ul Național TV, care difuzează filme artistice indiene în fiecare seară, de la ora 20:00. Site-ul oferă o calitate HD a imaginii și a sunetului, precum și o traducere fidelă a dialogurilor. Pentru a urmări filmul online, trebuie să accesați linkul [aici] și să dați play la videoclipul postat pe pagina de Facebook a Național TV.


Download File: https://urlcod.com/2w4gcY


Filmul Puterea dragostei este o poveste plină de umor, emoție și muzică, care îi va încânta pe iubitorii de filme indiene. Filmul are o coloană sonoră memorabilă, compusă de Raamlaxman și interpretată de artiști celebri precum Lata Mangeshkar, S. P. Balasubrahmanyam, Kumar Sanu și Alka Yagnik. Unele dintre cele mai cunoscute melodii din film sunt "Didi Tera Devar Deewana", "Pehla Pehla Pyar", "Mausam Ka Jaadu" și "Hum Aapke Hain Koun".


Filmul Puterea dragostei este o ocazie excelentă de a vă relaxa și de a vă bucura de o comedie romantică indiană de calitate, care vă va face să râdeți, să plângeți și să visați. Nu ratați filmul artistic indian de mâine, Puterea dragostei, din această seară, de la ora 20:00, pe Național TV!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page